L'Amour de Lunette Pracht van Bergh

​​​​​​

Als vijfde pup kreeg dit dametje de kleur paars. Ze kwam krachtig ter wereld en in mijn handen voelde dat heel bijzonder aan.

 

Mevrouwtje paars is de vrolijkste en het meest ondernemend van het stel. Hoewel ze het erg spannend vindt gaat ze er toch op af, daarbij heeft ze dan af en toe wel wat steun nodig. Met haar olijke koppie, haar vrolijke voorkomen en dat staartje dat zelden stil staat heeft ze onze harten gestolen.

 

Ze is het icoon van het liefdesnest met het grootst hart op haar rug. Anja droomde zelfs al voordat ze wist dat ze paars kreeg over haar!

 

Mevrouwtje paars is vanmorgen officieel Lunette geworden. Ze heeft de hele reis naar Terneuzen energie opgedaan door heel diep in slaap te vallen om de jongens vrolijk en vol energie te leren kennen.

Bij Hans, Anja, Pavlic en Ivan gaat ze wonen en ik weet zeker dat ook hun harten al gestolen zijn door dit bijzondere meisje.

 

Lunette we houden van je en gaan je missen, maar weten daarbij zeker dat je een heel fijn huis hebt gekregen helemaal in Terneuzen.

 

L'Amour de Lunette Pracht van Bergh.