​​​​​​Een pup van ons?

 

Wat u moet weten als u een pup van ons in huis wilt nemen, is dat wij erg kritisch proberen te zijn. Wij doen ons best om uiterst zorgvuldig te werk te gaan bij het fokken, verzorgen en socialiseren van onze pups en willen voor onze pups graag een eigenaar vinden die de rest van hun leven net zo liefdevol en zorgvuldig voor ze zal zorgen als wij dat doen.

We vinden een aantal zaken belangrijk voor onze honden, en wij willen graag dat pupkopers min of meer met ons op één lijn zitten over de belangrijkste onderwerpen.

Onze pups gaan alleen naar een nieuw huisje waar in de toekomst een activiteit word beoefend. of dit nu recreatief is of op wedstrijd niveau maakt ons eigenlijk niet zo veel uit als de hond maar een uitlaatklep krijgt. Een Bleu is geen hond om een blokje om mee te lopen, maar heeft meer uitdaging nodig. 


Kennismaking

We willen met iedere serieuze potentiële pupkoper die op onze koperslijst wil komen graag een persoonlijk kennismakingsgesprek voeren, hier in huis. Tijdens dit kennismakingsgesprek willen we graag meer te weten komen over u, uw gezin en het soort hond dat u zoekt (reu, teef, toekomst plannen,...) en kunt u alle eventuele vragen die u heeft aan ons stellen, kennismaken met onze honden, en zien waar de pups op zullen groeien.

Voor u als pupkoper is het natuurlijk belangrijk dat u vertrouwen in ons als fokker heeft, maar wij als fokker willen ook graag een goed gevoel hebben bij u als pupkoper. Wij willen tijdens het gesprek ook graag een idee krijgen van uw wensen omtrent uw toekomstige pup, en wat u er wel en niet mee wilt gaan doen. In het kennismakingsgesprek komen daarom diverse onderwerpen aan de orde waarmee we een beeld willen krijgen van u als (toekomstig) hondeneigenaar.

Pas als van beide kanten er een 'klik' en goed gevoel is, zullen wij u op onze koperslijst plaatsen.